Skip to main content

Στα ύψη οι κρατήσεις για τα Ιόνια νησιά τη φετινή χρονιά

Oι ειδήσεις από την τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη «Vakantiebeurs» 2018 είναι πολύ θετικές για τα Ιόνια νησιά, λέει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Με διψήφιο νούμερο τρέχουν οι κρατήσεις στα νησιά του Ιονίου για τη φετινή τουριστική χρονιά, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Σπύρος Γαλιατσάτος, κάνοντας λόγο μια εκ νέου επιτυχημένη χρονιά, όπως το 2017, όπου τα Ιόνια Νησιά πρωταγωνίστησαν σε αφίξεις.

Προς επίρρωση τούτου, οι ειδήσεις από την τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη «Vakantiebeurs» 2018 είναι πολύ θετικές για τα Ιόνια νησιά, αφού όπως τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γαλιατσάτος, επιβεβαιώνονται οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για το 2018, κάτι που υπογραμμίζεται και από τον διευθυντή αγορών της TUI.

Την ίδια στιγμή, σημειώνεται ότι η TUI είναι διατεθειμένη να υποβοηθήσει οικονομικά επενδύσεις στα νησιά του Ιουνίου στην κατεύθυνση των καταλυμάτων πολυτελείας. Σήμερα, Τετάρτη, η έκθεση θα πλημμυρίσει με ήχους και γεύσεις από Κεφαλονιά και Ιθάκη, αφού προς τιμήν τους θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση.