Skip to main content

Στα προκριματικά του FIBA Europe Cup ο Άρης - Οι πιθανοί αντίπαλοί του

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup - Οι ενδεχόμενοι αντίπαλοί του.

Από τα προκριματικά του FIBA Europe Cup θα αρχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του μπασκετικού Άρη στη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-23).

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και μαζί με ακόμη 21 ομάδες (Τρέπτσα, Πρίστινα, Γιόναβα, Γουλβς Βίλνιους, Κάπφενμπεργκ, Αντβέρπ, Ρίλσκι, Τσεντεβίτα Τζούνιορ, ΑΕΚ Λάρνακας, Κάλεβ Κράμο, Κατάγια, Σολέ, Γκέτινγκεν, Μπόρλακσεφν, Χάποελ Χάιφα, Λέιντεν, Τσάρνι Σλούπσκ, Σπόρτινγκ, Κραϊόβα, Γιάμτλαντ, Μπεσίκτας), θα παλέψουν για ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που θα προκύψουν από τα προκριματικά (27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου).

Την απευθείας πρόκριση στους ομίλους κέρδισαν δέκα ομάδες (Μέχελεν, Μπάλκαν, Κραϊλσχάιμ, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Μπρίντιζι, Ντόναρ, Ανβίλ, Πόρτο, Οράντεα και Γκαζιάντεπ), ενώ επιπλέον 18 θα εισέλθουν στην κανονική περίοδο μετά από τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Basketball Champions League.