Skip to main content

Στα studios της Παιανίας το OPEN - Στην κύρια φάση η νέα καμπάνια

Από την ερχόμενη Δευτέρα το ανθρώπινο δυναμικό θα εγκαθίσταται σταδιακά στην Παιανία. Εντός ημερών η νέα δομή του προγράμματος του καναλιού.

Βάσει του αρχικού σχεδιασμού προχωράει η μετακόμιση του σταθμού OPEN (πρώην Epsilon TV), ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, και του ανθρώπινου δυναμικού στα studios της Παιανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την 1η Οκτωβρίου 2018 όλο το προσωπικό, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι και δημοσιογράφοι θα στεγαστούν στα υπερσύγχρονα studios της Παιανίας σταδιακά.

Οι εν λόγω εγκαταστάσεις, με το συνολικό εμβαδόν των τριών κτηρίων να ανέρχεται κοντά στα 8.000 m², ανακαινίστηκαν πρόσφατα μετά την επένδυση ττης ιδιοκτησίας του OPEN.



Ειδικότερα, στις εγκαταστάσεις υπάρχουν τέσσερα studios εξοπλισμένα με την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας και με υπερσύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε ο τηλεθεατής να απολαμβάνει ένα άρτιο αποτέλεσμα και μία εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα υπάρχουν τρία control rooms και υποστηρικτικοί χώροι στη διάθεση των παραγωγών και των ανθρώπων του σταθμού.



Η νέα φάση της καμπάνιας του OPEN τις επόμενες ημέρες

Παράλληλα, κανονικά συνεχίζεται η καμπάνια λανσαρίσματος του OPEN για τα νέα προγράμματα αλλά και τα νέα πρόσωπα του σταθμού που θα πλαισιώσουν τη νέα προσπάθεια του σταθμού.



Τις επόμενες ημέρες, η καμπάνια, θα μπει στην κύρια φάση της, αποκαλύπτοντας περισσότερα στοιχεία για τη νέα δομή του προγράμματος του OPEN, ενώ ήδη έχουν βγει τα πρώτα teasers σχετικά με τις σειρές που θα έχει το πρόγραμμα του OPEN.