Skip to main content

Στα τέλη Αυγούστου η επίσημη ανακοίνωση Λαφαζανίδη

Το αργότερο στα τέλη Αυγούστου θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Ευόσμου- Κορδελιού ο νυν δήμαρχος, Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος συνεχίζει τις επαφέ
Της Χρύσας Κυριακού

Το αργότερο στα τέλη Αυγούστου θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Ευόσμου- Κορδελιού ο νυν δήμαρχος, Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη της περιοχής. Ο κ. Λαφαζανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά ακόμη με τον Πέτρο Σούλα και ίσως στο τέλος τα «βρουν» και κατεβούν στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη με κοινό ψηφοδέλτιο.

Όπως τόνισε στη Voria.gr στενός συνεργάτης του δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού, το σενάριο συνεργασίας με τον κ. Σούλα (έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος από τον Εύοσμο) είναι πολύ πιθανό, καθώς ο κ. Λαφαζανίδης είναι υπέρμαχος της συνεργασίας. «Ο κ. Λαφαζανίδης επιθυμεί συνεργασίες και δεν αποκλείεται μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του να υπάρξουν και εκπλήξεις», υποστήριξε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τις προθέσεις του κ. Σούλα. Σε περίπτωση που συμφωνήσει να είναι επικεφαλής ο κ. Λαφαζανίδης, τότε η συνεργασία μεταξύ τους δεν αποκλείεται.

Συνειδητή απόφαση

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Λαφαζανίδης, σε μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, αναφέρει πως η απόφαση να διεκδικήσει το δήμο δεν ήταν αβασάνιστη αλλά συνειδητή, διότι αυτός και οι συνεργάτες του ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και ζητούν την συμπαράσταση των δημοτών. «Πέρα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουμε», αναφέρει ο δήμαρχος Ελευθερίου -Κορδελιού, «πέρα από την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε, την υπομονή και επιμονή που πρέπει να επιδείξουμε, καθώς και τη μεθοδικότητα που θα ακολουθήσουμε, πρέπει να έχουμε όλους εσάς αρωγούς και συμπαραστάτες, για να επιτύχουμε το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Με ενότητα και αποφασιστικότητα, χωρίς διακρίσεις μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα».