Skip to main content

Στο συλλαλητήριο και ο Γιώργος Λαζαρίδης -«Η κυβέρνηση αγνοεί τον λαό»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής με ανακοίνωσή του τονίζει πως τον λόγο πρέπει να παίρνουν και οι πολίτες είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα.

Στο Κυριακάτικο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έδωσε το «παρών» ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης.

«Δηλώνω ΞΑΝΑ την πλήρη αντίθεσή μου προς την συμφωνία των Πρεσπών. Την διαφωνία μου την τόνισα από το βήμα της ολομέλειας της βουλής πολλάκις, αλλά και από τα ΜΜΕ, ενώ στη χώρα μας εναντιώνεται σε αυτήν ένα σημαντικό μέρος του πολιτικού κόσμου και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων», τονίζει ο κ. Λαζαρίδης σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έχει την ίδια εκτίμηση, αλλά κυρίως αγνοεί τον Ελληνικό λαό, τον οποίο ξεκάθαρα δεν αντιπροσωπεύει και δεν έχει πια ούτε την πλειοψηφία εντός της Βουλής».

«Το συμπέρασμα που βγαίνει από την Ιστορία της νεότερης εποχής είναι πως για θέματα μείζονος σημασίας τον λόγο πρέπει να παίρνουν και οι πολίτες για να εκφράζονται, είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές» καταλήγει η ανακοίνωση.