Skip to main content

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τις επόμενες μέρες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται σήμερα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται για σήμερα στις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη, πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Κυκλάδες και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα φυσούν στα δυτικά βόρειοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες όπου πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.