Skip to main content

Σταδιακή υποχώρηση κακοκαιρίας σε Μακεδονία και Θράκη

'Υφεση της κακοκαιρίας αναμένεται από το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και βόρεια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία . Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 03 βαθμούς Κελσίου.

 

 
'Υφεση της κακοκαιρίας αναμένεται από το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και βόρεια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Ειδικότερα για τη Μακεδονία και Θράκη, η αναλυτική πρόγνωση προβλέπει  μεν  νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ορεινά και  χιονόνερο ή χιόνι στα πεδινά,  φαινόμενα που  όμως σταδιακά  θα εξασθενήσουν και το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.
 
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία θα είναι  από - 02 έως 05 βαθμοί Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 0 βαθμούς Κελσίου.
 
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι , φαινόμενα που  βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ,  πιο ήπιοι από το μεσημέρι και μετά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 03 βαθμούς Κελσίου.