Skip to main content

Στάδιο Αμπελοκήπων: Αδύνατη η παραχώρηση στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ

Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, συνιστά την πραγματοποίηση μόνο μίας προπόνησης και ενός αγώνα την εβδομάδα, για να μην καταστραφεί ο χλοοτάπητας.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τη χρήση του δημοτικού γηπέδου από τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Σχετικά με τον θόρυβο ο οποίος δημιουργείται από καλοπροαίρετα αλλά και κακοπροαίρετα σχόλια γύρω από το ζήτημα της μη παραχώρησης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα του δήμου μας για τη πραγματοποίηση και την φιλοξενία αγώνων του ομίλου «UEFA Women's Champions League» η διοίκηση του δήμου ανακοινώνει τα εξής:

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες ποδοσφαίρου του κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι αγώνες ποδοσφαίρου πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.
Στο παρελθόν το γήπεδο είχε παραχωρηθεί και στον ΠΑΟΚ και στον ΑΡΗ και στον ΗΡΑΚΛΗ από μία φορά. Λόγω των εντάσεων που δημιουργήθηκαν αλλά και των ζημιών που προκλήθηκαν από φιλάθλους και των τριών ομάδων στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου αποφασίσθηκε να παραχωρείται το γήπεδο μόνο σε ομάδες του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Η αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου του δήμου, προκειμένου να μην καταστραφεί ο χλοοτάπητας, συνιστά την πραγματοποίηση μόνο μίας προπόνησης και ενός αγώνα την εβδομάδα. Επιπλέον γίνεται γνωστό ότι ο ανοιχτός χώρος στίβου που περιβάλλει το γήπεδο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται από αθλητικούς συλλόγους στίβου αλλά και από ελεύθερα αθλουμένους πολίτες κάθε μέρα. Επίσης, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, πρόκειται να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο και να βρίσκονται σε εξέλιξη τον Οκτώβριο μήνα, ύστερα από δημοπρασία που έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, οι εργασίες ανακατασκευής του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) του ανοιχτού στίβου που περιβάλλει το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους και με βάση το παραπάνω σκεπτικό αδυνατούμε να ικανοποιήσουμε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το αίτημα το οποίο μας υποβλήθηκε προφορικά».