Skip to main content

Σταφυλίδης: Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ,πρέπει να το γυρίσουμε(vid)

«Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά», ξεκαθάρισε ο διεθνής αριστερός μπακ της Χόφενχαϊμ.

Σύνθημα για ανασύνταξη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έστειλε ο Κώστας Σταφυλίδης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

«Νομίζω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε την γιορτή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για εμάς. Αυτό είναι το σημαντικό. Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο αριστερός μπακ της Χόφενχαϊμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος για:

Το παιχνίδι: «Αντιλαμβανόμαστε το τι μπορεί να ζητάει και ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική».

Το κλίμα στην Εθνική ομάδα, το εάν υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες και για τις αλλαγές στις κλήσεις του Φαν'τ Σιπ: «Όσον αφορά στις απουσίες είναι επιλογές του προπονητή. Σεβόμαστε ότι λέει. Κάθε απόφαση υπάρχει μετά από σκέψη. Υπακούμε στο πλάνο του. Όσο για το κίνητρο είναι πως παίζουμε στην Εθνική, όχι στις ομάδες μας. Πάντα έχεις κίνητρο με μία μεγάλη Εθνική απέναντί σου, όπως της Ιταλίας, που έχει μεγάλα αστέρια».

Το εάν θέλουν να χαλάσουν τη γιορτή των Ιταλών: «Νομίζω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε την γιορτή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για εμάς. Αυτό είναι το σημαντικό. Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά».