Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ

«Η χώρα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και η ασκούμενη οικονομική πολιτική και οι θυσίες των πολιτών αποδίδουν», λέει ο υπουργός.

Σήμα αναγνώρισης της προόδου στην οικονομία και ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης και αποτελεί η χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει ότι «η απόφαση αυτή και οι δηλώσεις της επικεφαλής της ΕΚΤ έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα πρόσφατων αναφορών και εκθέσεων από εταίρους, θεσμούς και οίκους αξιολόγησης, που πιστοποιούν ότι η χώρα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και ότι η ασκούμενη οικονομική πολιτική και οι θυσίες των πολιτών αποδίδουν καρπούς.

»Όμως, ως κυβέρνηση και οικονομικό επιτελείο, δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε μεταρρυθμίσεις, να εφαρμόζουμε μια συνετή δημοσιονομική πολιτική και να ακολουθούμε μια διορατική εκδοτική στρατηγική. Συνεχίζουμε, με σχέδιο, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, τη σκληρή δουλειά, ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιηθεί περαιτέρω και να αποκτήσει, το ταχύτερο δυνατόν, επενδυτική βαθμίδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ