Skip to main content

Σταμάτα-ξεκίνα με το καλημέρα στην έξοδο Θεσσαλονικέων προς Χαλκιδική

Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες και, ανά διαστήματα, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα των εκδρομέων προς τη Χαλκιδική, μέσω της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Σημειωτόν, ιδίως στο ύψος του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, κινούνται οι Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στις όμορφες παραλίες της γειτονικής Χαλκιδικής, μέσω της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Συγκεκριμένα, οι ταχύτητες των οχημάτων πέφτουν λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, ακόμη και πριν από την έξοδο του Κ12 προς Χαλκιδική, έως και την ανηφόρα της Καρδίας. Παρότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, οι ταχύτητες μηδενίζονται στο ύψος του Mediterranean Cosmos και για περίπου 1 χλμ. Να σημειωθεί ότι χαμηλές, ανά διαστήματα, ταχύτητες καταγράφονται και στις εξόδους για Λάκκωμα και Ηράκλεια.

Τα... γνωστά κυκλοφοριακά προβλήματα εμφανίζονται ξανά σήμερα και στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, καθώς και στο φανάρι της Νικήτης.

Ταυτόχρονα, αυξημένη είναι η κινηση των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται αξιοσημείωτες καθυστερήσεις.