Skip to main content

Στάρτζεον: Χάσαμε 12 βαθμούς γιατί έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ

Ο μέσος της Ξάνθης μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «O'Jogo» για το -12 με το οποίο τιμωρήθηκε η ακριτική ομάδα λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας

Συνέντευξη στην πατρίδα του και στην πορτογαλική εφημερίδα «O'Jogo» έδωσε ο Φάμπιο Στάρτζεον. Ο μέσος της Ξάνθης, εκτός από το μέλλον του (είναι δανεικός στην ακριτική ομάδα από τη Φεϊρένσε), αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την ακρίβεια ο Στάρτζεον μίλησε για το -12 της Ξάνθης αλλά και το -7 του ΠΑΟΚ, εξαιτίας της υπόθεσης της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί (ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη», είπε ο 26χρονος μέσος για να προσθέσει:

«Ο στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω εάν θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Ακόμη πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω για κάτι θετικό στην καριέρα μου, και σε οικονομικό επίπεδο».

Νεότερη Ενημέρωση

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής των Ακριτών προχώρησε σε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα κινηθεί δικαστικά «για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου» (διαβάστε περισσότερα εδώ).