Skip to main content

Στάρτζεον: Διαψεύδει τα περί ίδιου προέδρου και κινείται νομικά

Ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι θα κινηθεί δικαστικά «για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου»

Διαψεύδει ο Φάμπιο Στάρτζεον της Ξάνθης ότι δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως η ομάδα έχασε 12 βαθμούς γιατί «ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ».

Με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ακριτικού συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι θα κινηθεί δικαστικά «για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου».

«Όλα αυτά είναι ψέματα, με κάνουν να θέλω να ξεράσω και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου», επισημαίνει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την O Jogo, ο Στάρτζεον δήλωσε: «Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί (ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με μεγάλη έκπληξη είδα ένα κείμενο, το οποίο αναφέρει ότι είχα πει σε συνέντευξη πως έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά είναι ψέματα, με κάνουν να θέλω να ξεράσω και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου.

Αυτό που είπα ήταν: Τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση 12 βαθμών επειδή μας κατηγόρησαν πως έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Για αυτό η ομάδα μου και οι άλλες ομάδες βρίσκονται στο δικαστήριο.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και μόνο αυτή.

Για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητα μου θα εξασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου.

Με σεβασμό,

Φάμπιο Μιγκέλ Ντος Σάντος Στάρτζεον»