Skip to main content

Σταθερή θερμοκρασία με αυξημένους ανέμους αύριο στη Θεσσαλονίκη - Η πρόγνωση του καιρού

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς - Τις θερμές ώρες της ημέρας οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις

Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων κυρίως στα ορεινά αναμένονται αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Ακόμη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις μεσημεριανές ώρες όμβροι και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Περισσότερα και εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά όπου θα συνοδευτούν και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 36-37, στην Ήπειρο από 17 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 37-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.