Skip to main content

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος για τη μία υπόθεση όμως κρατείται λόγω νέας δίωξης (vid)

Αν και σήμερα αποφασίστηκε να αφεθεί υπό όρους, ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κινδυνεύει να προφυλακιστεί αύριο μετά τη νέα δίωξη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος σήμερα απολογήθηκε για τη μήνυση που έγινε σε βάρος του για τα ροζ βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: Νέα καταγγελία κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου για ροζ βίντεο, νέα ποινική δίωξη για κακούργημα

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που έγινε σε βάρος του.

Έτσι, αν και σήμερα αποφασίστηκε να αφεθεί με τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο τηλεπαρουσιαστής κινδυνεύει να προφυλακιστεί αύριο μετά τη νέα δίωξη.



Αυτή αφορά σε ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων σε βαθμού κακουργήματος.

Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.