Skip to main content

Σταθμεύστε-Αγοράστε-Πουλήστε ΙΧ στο πάρκινγκ του δημαρχείου

Με μειωμένες τιμές υποδέχεται τους οδηγούς κάθε Σαββατοκύριακο το πάρκινγκ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ προσφέρει ευκαιρίες στάθμευσης ακινησίας αλλά και τη δημιουργία ενός άτυπου showroom πώλησης

Με ιδιαίτερα μειωμένες τιμές υποδέχεται τους οδηγούς κάθε Σαββατοκύριακο ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες στάθμευσης ακινησίας, αλλά και τη δημιουργία ενός άτυπου showroom πώλησης ή αγοράς οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα τα Σαββατοκύριακα η ημερήσια στάθμευση μειώνεται σε 3,40 ευρώ, όσο δηλαδή η χρέωση για μια ώρα, ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής. Ακόμη, η μηνιαία στάθμευση μειώνεται στα 50 ευρώ για ακινησία οχημάτων.

«Με αυτή την πολιτική εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης τα Σαββατοκύριακα, χωρίς να το επιβαρύνουν κυκλοφοριακά και ενισχύεται σημαντικά η αγορά του, με ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό τιμολόγιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δομοτεχνική Α.Ε..

Όπως σημειώνει, «απελευθερώνονται εκατοντάδες παράνομες ζώνες στάθμευσης σε όλη την πόλη (πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών, ακάλυπτοι κ.α.) που καταλαμβάνονται από αυτοκίνητα που έχουν περιέλθει σε ακινησία ή πωλούνται, είτε κατόπιν κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας στην εφορία, είτε εξ αιτίας της πρόθεσης των ιδιοκτητών τους να τα μεταβιβάσουν αλλά δεν βρίσκουν αγοραστή και αναζητούν επιπρόσθετα ασφαλή στάθμευση του ακίνητου οχήματός τους».

Με τον τρόπο αυτό το πάρκιγκ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης δεν αποτελεί μόνον την οικονομικότερη αλλά και την εξυπνότερη και ασφαλέστερη επιλογή για τη στάθμευση αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα διατηρείται η διεθνών προδιαγραφών λειτουργία του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών-οδηγών και αναβαθμίζεται κυκλοφοριακά η ευρύτερη περιοχή, στοιχεία που αποτελούν προτεραιότητες τόσο του Δήμου Θεσσαλονίκης όσο και της διαχειρίστριας Δομοτεχνική Α.Ε..