Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

«Ελπίζω ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα προχωρήσουμε, δημιουργώντας μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στον όμιλο», είπε το στέλεχος του ΠΑΟΚ.

Για το μεγάλο ενδιαφέρον των εκπροσώπων της FIBA αναφορικά με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος από τη Γενεύη στην οποία διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του Basketball Champions League.

Σημειώνεται πως ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως η ομάδα βρίσκεται «σε μία μεταβατική περίοδο» εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα βρει το δρόμο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Σταυρόπουλος:

«Είχα για πρώτη φορά την ευκαιρία να επισκεφτώ τα γραφεία της FIBΑ και το House of Basketball και πέρα από το ότι ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι ξεκάθαρος ο σεβασμός που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Αυτό άλλωστε έχουμε διαπιστώσει όλα τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν έχουμε αγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη.

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της FIBA, με τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή, αλλά και με τον CEO του Basketball Champions League κ. Πατρίκ Κομνηνό και στη συζήτηση που είχαμε, αντιλήφθηκα το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα μας είναι σε μία μεταβατική περίοδο, σε μία περίοδο δύσκολη. Ελπίζω κι εύχομαι ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα προχωρήσουμε, δημιουργώντας μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στον όμιλο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για τη σύνθεση του πολύ ισχυρού ομίλου μας, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουμε σαφή εικόνα για την δική μας κατάσταση. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το γεγονός ότι εδώ στη Γενεύη, μία πόλη που τόσες αναμνήσεις φέρνει σε όλους μας, η κλήρωση μας οδηγεί στον ίδιο όμιλο με την Σαραγόσα. Όπως το 1991».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ