Skip to main content

Σταύρος Καλαφάτης: «Η Ελλάδα στην κόψη του ξυραφιού»

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών σε πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή για τις ραγδαίες εξελίξεις.

Μεγάλη, αμιγώς πολιτική εκδήλωση, με τίτλο «Η Ελλάδα στην κόψη του ξυραφιού» και με αντικείμενο όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, διοργανώνει για την ερχόμενη Παρασκευή, στις 19.00', στο ξενοδοχείο «The Met», στην παλιά δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου), ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης, με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παροχή ψήφους εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα αναφερθεί σε ομιλία του σε όλα τα ζητήματα, ενώ κεντρικό θέμα θα είναι η «συμφωνία των Πρεσπών», που αποτελεί την επόμενη μάχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να μην ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή.

Ο κ. Καλαφάτης εκτός από βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης είναι και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι παίρνει θέση και μιλά εν μέσω των εξελίξεων, που όντως έχουν βαρύνουσα σημασία σε εθνικό επίπεδο.