Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΕΒΡΟ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

«Ήρεμοι και με ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκική προκλητικότητα», επισήμανε σήμερα σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η πίεση από την πλευρά της Τουρκίας θα αυξηθεί γιατί δε του βγαίνει το σχέδιο του Ερντογάν. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συτή τη πίεση»,  δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Μιλώντας στο Open για τα επεισόδια που γίνονται στον Έβρο, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία με όχημα τους μετανάστες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες. Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια».

Για το αν φοβάται προβοκάτσια ή κάποιο ατύχημα ο κ. Στεφανής είπε ότι «δεν μας φοβίζει τίποτα. Αξιολογούμε την κάθε ενέργεια χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο μιας προβοκάτσιας ή ενός ατυχήματος.Ήρεμοι και με ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκική προκλητικότητα». Σχετικά με τις δομές που θα δημιουργηθούν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι «θα παραλάβει τους πρόσφυγες αρματαγωγό από τα νησιά και θα τους πάει σε δομές που θα δημιουργηθούν και εκεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ