Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ

Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το θέμα της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ζήτημα της Νέας Τούμπας.

Η εν λόγω εξέλιξη αποκαλύφθηκε από την ενημέρωση του Δικέφαλου του Βορρά για την εβδομαδιαία σύσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με τους ιθύνοντες που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο project.

Όσον αφορά τη συνάντηση στην Αθήνα, συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και πάρθηκε η απόφαση ότι από δω και πέρα ο συντονισμός θα γίνεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, σκοπός αυτής της απόφασης είναι η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η αποφυγή οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών -τόσο ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας, όσο και για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της κατασκευής-, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η εξασφάλιση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων.

Παράλληλα στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα αποτελέσματα της συνάντησης των στελεχών της ΠΑΕ με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και όσα σημειώθηκαν στη συζήτηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα της Β´ ομάδας την έδρα του Μακεδονικού, στην οποία μέρος του μισθώματος θα συμψηφιστεί με τα αναγκαία έργα υποδομής, λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της καθημερινότητας της ομάδας. Ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε την διοίκηση του Μακεδονικού για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Μάλιστα αναφέρεται πως «τονίστηκε η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για το Καυτανζόγλειο να δεχθεί χρηματοδότηση από ιδιώτη επενδυτή για έργα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, που θα σταματούσαν την πορεία διάλυσης όλων υποδομών του Σταδίου επ´ωφελεία της πόλης και των αθλητών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την εξασφάλιση των απαιτήσεων FIFA-UEFA για αθλητικές εγκαταστάσεις τέτοιου επιπέδου, εξαιτίας παλινδρομήσεων και καθυστερήσεων πάνω από ένα χρόνο για μια απλή υπουργική απόφαση».

Ακόμα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απαίτησε από τους συνεργάτες του να διακόψουν περαιτέρω συζητήσεις «πολιτικού χαρακτήρα» που δεν προσφέρουν κάτι στην υλοποίηση του νέου γηπέδου.

«Από δω και πέρα όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία, υπηρεσίες, πολιτικοί και τεχνοκράτες, οφείλουν να ακολουθούν τον δρόμο των έργων και όχι των λόγων, προσδοκώντας σε ίδιον πολιτικό όφελος. Να υπάρχει μηδενική ανοχή και να διακόπτεται άμεσα κάθε συνεργασία με όποιον επιδεικνύει προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον Σύλλογο», σημειώνεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ