Skip to main content

Στέλνουν τον Ιτάνζ στο λιμάνι

Φήμες για φλερτ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Σαρλ Ιτάνζ έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες. Η απόδοση του Μέγερι θα κρίνει αν θα γίνει κίνηση τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία για ερυθρόλευκο ενδιαφέρον σχετικά με την περίπτωση του τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Σαρλ Ιτάνζ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και οι δύο σύλλογοι διαψεύδουν τις φήμες, ωστόσο ο Μέγερι εμφανίζεται ως ρυθμιστής για την θέση του «άσου».

Αν ο Μαγυάρος κίπερ δείξει πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, τότε η ανάγκη για τερματοφύλακα θα μετατεθεί για το ερχόμενο καλοκαίρ. Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένες τις... αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του Κοστάντσο οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν για τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Στο δεύτερο σενάριο, και αφού ο Δασκαλάκης υπολογίζεται ήδη λιγότερο από τους προαναφερθέντες συμπαίκτες του, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει την περίπτωση του Ιτάνζ αλλά θα εξετάσει και την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Φυσικά, οι Πειραιώτες θα ρίξουν και τις... ματιές τους στο εξωτερικό. Εφόσον αποκτηθεί κι άλλος τερματοφύλακας τον Ιανουάριο, τότε θεωρείται δεδομένο ότι στο Λιμάνι θα προσπαθήσουν να δώσουν δανεικό τον Κρητικό γκολκίπερ.