Skip to main content

Στη Βουλή οι κυανόλευκοι

Ξεκινώντας από τα Προπύλαια 1500 φίλοι του Ηρακλή βρέθηκαν στην Βουλή και με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή» παρέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο, Φίλιππο Πετσάλνικο.
Ξεκινώντας από τα Προπύλαια 1500 φίλοι του Ηρακλή βρέθηκαν στην Βουλή και με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή» παρέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο Φίλιππο Πετσάλνικο.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τα Προπύλαια και οι 1500 οπαδοί του Ηρακλή ήταν συνεπείς. Οι «κυανόλευκοι» που διαμαρτύρονται για την προσπάθεια αφανισμού, όπως λένε της ομάδας του, κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη και διαδήλωσαν ειρηνικά. Αρχικά η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε μέχρι την Βουλή των Ελλήνων. Εκεί οι βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, οι κ.κ. Γκιουλέκας, Αναστασιάδης και Καράογλου, παρέδωσαν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο και μεταξύ άλλων του έκανε δώρο ένα κασκόλ κι ένα βιβλίο για τα 102 χρόνια ιστορίας του Ηρακλή. Μάλιστα, ο Γωγάκος είπε στον κ. Πετσάλνικο, παραδίδοντάς του τα δώρα, «από δω και στο εξής, θα είσαι Ηρακλής».