Skip to main content

Στη χιονισμένη Τούμπα και χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

Η μαγνητική του Χατσερίδη έδειξε πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ο Ακπόμ θα έκανε ζέσταμα, δούλεψε στο γυμναστήριο και θα επανενταχθεί ομαλά.

Κανονικά διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας –παρά την έντονη χιονόπτωση- η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) που προετοιμάζονται για το επικείμενο παιχνίδι εναντίον της Παναχαϊκής στην Πάτρα για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου» στον περιορισμένο χώρο που είχαν στη διάθεσή τους χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν κυρίως στη φυσική κατάσταση. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδια κατοχής στο ένα κομμάτι του καθαρού γηπέδου, στο άλλο διεξάγονταν μίνι δίτερμα 4 Vs 4.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Εβγέν Χατσερίδης έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει στο γυμναστήριο και αύριο, όπως και σήμερα και σε δύο μέρες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να γίνει ομαλά η επανένταξή του στις προπονήσεις, ενώ και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν βγήκε στο γήπεδο για να προφυλαχθεί.

Αμφότεροι θα μπουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με άδεια.

Αύριο οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.