Skip to main content

Στη ΔΕΘ ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Τη συμμετοχή τους για τον Ημιμαραθώνιο της 14ης Οκτωβρίου μπορούν να δηλώνουν οι επισκέπτες στο περίπτερο του Protergia.

Το δικό του περίπτερο θα έχει ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοργάνωσης με τη Δ.Ε.Θ. - HELEXPO Α.Ε..

Ο «Νυχτερινός» θα βρίσκεται δίπλα στον Πύργο του ΟΤΕ (νότια πύλη, Πλατεία ΧΑΝΘ) και θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της 82ης Δ.Ε.Θ. (Σαβ-Κυρ: 10:00-22:00, καθημερινές: 16:00-22:00).
 
Στο περίπτερο του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ της 14ης Οκτωβρίου και να ενημερώνονται τόσο για την συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2018.
 
Η ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου από τη Δ.Ε.Θ. - HELEXPO Α.Ε. στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης εντάσσεται στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας των δύο πλευρών και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής και των δύο διοργανώσεων, οι οποίες αποτελούν θεσμό για την πόλη και τη χώρα, με τεράστια -πέραν των άλλων- εμπορικά και τουριστικά οφέλη.
 
O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org