Skip to main content

Στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2016 θα βρίσκεται η ΒΙΚΟΣ ΑΕ

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τα προϊόντα της, τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», στην έκθεση HORECA.

Στην 11η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016 θα βρίσκεται η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ ΑΕ.

Η έκθεση διοργανώνεται στο Metropolitan Expo από τις 12 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τα προϊόντα της, τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», στην παγκοσμίου επιπέδου έκθεση για τον κλάδο της μαζικής εστίασης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δυναμική και ξεχωριστή παρουσία στην έκθεση θα έχει η Βίκος Cola, η μόνη με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που χαρίζει στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποδέχεται τους επισκέπτες της έκθεσης σε ένα μοντέρνο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών που θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα 8 Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και φυσικούς χυμούς φρούτων, σε γευστικούς συνδυασμούς κοκτέιλ.  

Η HO.RE.CA είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. θα παρουσιάσει σε εκπροσώπους επιχειρήσεων τουρισμού και μαζικής εστίασης τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, καθώς και τη φιλοσοφία της γύρω από την ποιοτική προσέγγιση του κάθε προϊόντος της. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. θα βρίσκεται στο HALL 1 B14C14.