Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει τη βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, επισημαίνει - Εναντίον ποιων στρέφεται

Στη δικαιοσύνη κατά όσων «με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωσή του, προσφεύγει ο Δρόσος Τσαβλής, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του ανυπόστατες και κακόβουλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση του απερχόμενου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα στρέφεται εναντίον ανθρώπων του δήμου καθώς και εναντίων μέσων ενημέρωσης που τον κατηγόρησαν ότι στέρησε τα εμβόλια από παιδιά με ειδικές ανάγκες.

«Έχω πλήρη πεποίθηση πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση – βλάβη που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την ψήφο των συμπολιτών μου υπηρετώ», αναφέρει ο κ. Τσαβλής.

Αναλυτικά η δήλωσή του, όπως δημοσιεύθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική.
     
Τις προηγούμενες ημέρες έσπευσα να εξηγήσω δημοσίως πως οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες.
     
Σήμερα ανακοινώνω πως θα κινηθώ και δικαστικά, ώστε όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Έχω πλήρη πεποίθηση πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση – βλάβη που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την ψήφο των συμπολιτών μου υπηρετώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ