Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 43ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, που έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε φωτοραφία του 43χρονου άνδρα που ντυμένος σαμουράι πυροβόλησε δύο άντρες σήμερα στη Νέα Ερυθραία με τον έναν εξ αυτών να χάνει τη ζωή του.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε το iefimerida.gr.

Ο 43χρονος ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο άντρες, στη λεωφόρο Τατοΐου, κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου, και εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, που έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν μάλιστα είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο το διάστημα αυτό βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο δράστης ήταν γείτονας με το ένα από τα θύματά του. «Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία», φέρεται να είπε στον 43χρονο που κατέληξε και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ