Skip to main content

Στη δημοσιότητα η επιστολή Αλαφούζου για τον διαιτητή Κύζα (φωτο)

Ο Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Δραμινού διαιτητή θεωρώντας πως υπάρχει αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος

Επιστολή προς την ΚΕΔ και συγκεκριμένα προς τον Σταύρο Τριτσώνη είχε αποστείλει ο Γιάννης Αλαφούζος αναφορικά με την επιλογή του διαιτητή Κύζα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η επιστολή του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα ενώ υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Δραμινού διαιτητή θεωρώντας πως υπάρχει αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Αγαπητέ κ.Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις». Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία. Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες».