Skip to main content

Στη Δράμα ο Συνήγορος του Παιδιού

Επαφές με μαθητές κι εκπαιδευτικούς θα έχει αύριο ο Συνήγορος του Παιδιού, Γιώργος Μόσχος, που θα επισκεφθεί σχολεία σε Δράμα και Κ. Νευροκόπι.
Θέματα που απασχολούν έντονα μαθητές κι εκπαιδευτικούς θα θίξει κατά την αυριανή επίσκεψή του στο νομό Δράμας ο Συνήγορος του Παιδιού, Γιώργος Μόσχος στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας.

Ο κ. Μόσχος θα έχει επαφές με μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να τους ενημερώσει και να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών, στον σχολικό εκφοβισμό και στην επιθετικότητα που εκδηλώνεται στα σχολεία, στη βία στην οικογένεια και μεταξύ εφήβων, στην παιδική εργασία, στην ψυχαγωγία, στην αντιμετώπιση συγκρούσεων κ.α.

Ο Συνήγορος του Παιδιού θα επισκεφθεί το πρωί κατά σειρά το 6ο και το 2ο Γυμνάσιο Δράμας, για επαφές με τους μαθητές και τους συλλόγους διδασκόντων, και ακολούθως θα μεταβεί στο Κάτω Νευροκόπι, για επισκέψεις στο Γυμνάσιο, στο Ενιαίο Λύκειο και στο ΕΠΑΛ Κ. Νευροκοπίου.

Η επίσκεψη του κ. Μόσχου οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Δράμας και το Τμήμα Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των παιδιών».