Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Οι δύο ανήλικοι έχουν συλληφθεί ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 53 και 36 ετών, για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων

Στη σύλληψη δύο ανήλικων ληστών, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής, στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 17χρονος και μία 16χρονη, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν με σωματική βία από την κατοχή 68χρονης ημεδαπής, μία τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα και πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 50 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω ανήλικοι ενεργώντας από κοινού το προηγούμενο βράδυ στις Σέρρες, αφαίρεσαν από την κατοχή 48χρονης ημεδαπής μία τσάντα με προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 53 και 36 ετών, για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ