Skip to main content

Στα πράσα ο 34χρονος που λήστευε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Ο 34χρονος εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα να κινείται ύποπτα και να περιεργάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Εύοσμο.

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που λήστευε καταστήματα στην περιοχή του Ευόσμου, της Σταυρούπολης και της Χαριλάου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος άντρας εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα, να κινείται ύποπτα και να περιεργάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Απο την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 34χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου διέπραξε οκτώ ληστείες σε αρτοζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και κατάστημα ψιλικών στις περιοχές Ευόσμου, Χαριλάου και Σταυρούπολης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος είναι ο δράστης των ληστειών που έλαβαν χώρα στις 26 Δεκεμβρίου 2018, σε φούρνο στη Χαριλάου, αλλά και στις 28 Δεκεμβρίου, σε κατάστημα ψιλικών στη Σταυρούπολη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.