Skip to main content

Στη «φάκα» τρεις διαρρήκτες στη Δράμα

Τρεις νεαροί, που είχαν ρημάξει πλήθος διαμερισμάτων στη Δράμα, πιάστηκαν από την Αστυνομία, λίγο μετά την «επίσκεψή» τους σε πολυκατοικία της πόλης.
Τρεις νεαροί, που είχαν ρημάξει πλήθος διαμερισμάτων στη Δράμα, πιάστηκαν από την Αστυνομία, λίγο μετά την «επίσκεψή» τους σε πολυκατοικία της πόλης.  Ένας 23χρονος με δύο 20χρονους είχαν διαπράξει –όπως ομολόγησαν μετά τη σύλληψή τους- συνολικά 13 διαρρήξεις σε διαμερίσματα της Δράμας, από τις 16 Οκτωβρίου (οπότε άρχισαν την παράνομη δράση τους) έως προχθές, με σημαντική «συγκομιδή» σε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. 

Οι τρεις διαρρήκτες έσπαζαν τους ομφαλούς των κλειδαριών στις πόρτες κι έμπαιναν στα διαμερίσματα –κάτι που έκαναν και την ημέρα που συνελήφθησαν. Μετά τη διάρρηξη δύο διαμερισμάτων στην τελευταία πολυκατοικία – «θύμα» τους, όμως κατά την προσπάθεια διαφυγής τους με αυτοκίνητο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομική περίπολο και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, όπου και ομολόγησαν τις παράνομες δραστηριότητές τους.