Skip to main content

Στη φυλακή ο 36χρονος για τη φονική ληστεία στην Τούμπα μια βδομάδα μετά την αποφυλάκιση

Την προηγούμενη εβδομάδα το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του 36χρονου να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ωστόσο προφυλακίστηκε για άλλη υπόθεση

Ξανά πίσω από τα κάγκελα θα βρεθεί ο 36χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα. Την προηγούμενη εβδομάδα καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών για συνέργεια στη ληστεία, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι βγήκε από τη φυλακή.

Ωστόσο σήμερα, μια εβδομάδα μετά, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας μαζί με τον 27χρονο καταδικασθέντα για τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο και την ανθρωποκτονία του 44χρονου Μάριου, αυτή τη φορά για πέντε διαφορετικές ληστείες, για τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή τους.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν την προφυλάκισή τους μέχρι τη δίκη για τις ληστείες και έτσι ο 36χρονος θα βρεθεί ξανά στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 11 έτη για τον θάνατο του Μάριου και τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο επί της οδού Λαμπράκη.