Skip to main content

Στη φυλακή ο stalker της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη - Έκαψε το αμάξι του συντρόφου της

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε έναν 34χρονο σε πέντε χρόνια φυλάκιση για εμπρησμό, φθορά ξένης περιουσίας και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας ένας 34χρονος που κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για εμπρησμό, φθορά ξένης περιουσίας και απειλή κατ’ εξακολούθηση. Η τελευταία μάλιστα κατηγορία αφορά την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, καθώς όπως προέκυψε και ομολόγησε, ήταν stalker της, κάνοντας της ζωή της μαρτύριο τα τελευταία χρόνια.

Αφορμή για να αποκαλυφθεί η ταλαιπωρία της νεαρής γυναίκας ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του συντρόφου της στη Δράμα τον Ιούλιο του 2021, για τον οποίο καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος. Μάλιστα η φωτιά στο παρκαρισμένο όχημα επεκτάθηκε προκαλώντας φθορές σε τουλάχιστον εννέα ακόμα οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τον εμπρησμό παραδέχθηκε ωστόσο ότι ξεπέρασε τα όρια ως θαυμαστής της κ. Κορακάκη, προβαίνοντας σε παρακολουθήσεις και αποστολές λουλουδιών και ζήτησε συγγνώμη.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις που του αποδίδονται, ενώ παράλληλα αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε κριθεί προφυλακιστέος, ενώ μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου θα επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.