Skip to main content

Στη λίστα του Άρη για αντί - Παντελίδης και ο Γκούτι!

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας εξετάζουν μεταξύ άλλων την περίπτωση του 42χρονου Ισπανού βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή για τον Άρη και οι Θόδωρος Καρυπίδης-Άγγελος Χαριστέας θέλουν να τελειώνουν με την αναζήτηση του διαδόχου του Σάββα Παντελίδη στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με το «Sport24», στη λίστα του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται μεταξύ άλλων ονομάτων και ο Γκούτι.

Ο 42χρονος Ισπανός βετεράνος ποδοσφαιριστής συνδύασε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της, ενώ φόρεσε τη φανέλα των «μερένxες» μέχρι το 2010. Τότε πήγε στην Τουρκία, αγωνίστηκε για μία σεζόν με την Μπεσικτάς, με τη φανέλα της οποίας έκλεισε την καριέρα του.

Αμέσως (2013) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, από τα τμήματα υποδομής της «βασίλισσας». Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, από άλλο πόστο αναλαμβάνοντας βοηθός του πρώην τεχνικού των «μαύρων αετών» και νυν ομοσπονδιακού της εθνικής Τουρκίας, Σενολ Γκιουνές ενώ σημειώνεται πως είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι.