Skip to main content

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με Ταχιάο ο Σάκης Τζακόπουλος

«Μοναδικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόποπουλος.

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά από δέκα χρόνια απουσίας, ρίχνεται ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Σάκης Τζακόπουλος, με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», διεκδικώντας την ψήφο των Θεσσαλονικέων.

«Μοναδικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόποπουλος.

Ο συντονιστής του προγράμματος για Τεχνικά Έργα του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» μίλησε στα στάσιμες παρεμβάσεις και έργα, τα οποία δεν προχώρησαν για το καλό των πολιτών.

Αναφερόμενος στην περιοχή της ΔΕΘ τόνισε πως είναι θετικό ότι γίνονται προσπάθειες για την ανάπλασή της και σημείωσε πως πρέπει να φύγουν τα κάγκελα για να μπορεί ο κόσμος να χρησιμοποιεί τον χώρο σαν ένα μεγάλο πάρκο και «πνεύμονα» πρασίνου. Ο κ. Τζακόπουλος τόνισε ότι είναι η τρίτη προσπάθεια που γίνεται από την Έκθεση, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ΔΕΘ πρέπει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. «Θα πρέπει να λήξει η κουβέντα η ΔΕΘ να πάει στους Λαχανόκηπους, στη Σίνδου και να οργανωθεί ένα σύγχρονο εμπορικό και συνεδριακό κέντρο», τόνισε, σε συνάντηση με δημοσιογράφους.

Για το θαλάσσιο μέτωπο διερωτήθηκε πώς μπορεί να μιλάμε γι΄ αυτό όταν δεν έχει γίνει η σύνδεση του Καλοχωρίου με το Αγγελοχώρι. «Πρέπει η πόλη να σταματήσει να γυρνάει την πλάτη στην θάλασσα» τόνισε.

Για το Μετρό ανέφερε ότι κανένας σταθμός του δεν έχει χώρος πάρκινγκ.

Τέλος, ο κ. Τζακόπουλος μίλησε για την ανάπλαση και αναβάθμιση της Αριστοτέλους, του πάρκου στη Ν. Ελβετία και στον ανασχεδιασμό της δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Θα ακούσουμε πολλά για τα αναπτυξιακά θέματα της Θεσσαλονίκης, αυτή την περίοδο», σημείωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.