Skip to main content

Στη μαρίνα Αρετσούς ο Βαρουφάκης: «Μνημονιακό έγκλημα στην Καλαμαριά»

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε επίσκεψή του στην περιοχή έκανε λόγο για «μια ακόμα αποεπένδυση τύπου Ελληνικού με τις ευλογίες του μνημονιακού τόξου».

Επίσκεψη στη Μαρίνα Αρετσούς στην Καλαμαριά πραγματοποίησε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη και μέλη και στελέχη του ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε «με τους πολίτες και τις κινήσεις πολιτών ενάντια στην εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ της έκτασης σε ιδιώτη επενδυτή για μια ακόμα αποεπένδυση τύπου Ελληνικού με τις ευλογίες του μνημονιακού τόξου».



«Το μνημονιακό έγκλημα το οποίο ετοιμάζεται να συντελεστεί και στην Καλαμάρια με τις ευλογίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την πλειοψηφία δυστυχώς και του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς παρεμφερών εγκλημάτων εκποίησης όπως στο Ελληνικό, στον Ερημίτη και άλλου» σημειώνει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και προσθέτει: «Οι πολίτες της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης έχουν ανάγκη από πράσινους δημόσιους χώρους και όχι από πολιτείες με πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία και mall για την ολιγαρχία δίχως σύνορα, που θα τους περιορίζουν κιόλας τους ήδη ελάχιστους χώρους άθλησης και αναψυχής που έχουν στη διάθεση τους».

«Την αγωνία αυτή των πολιτών εκφράζει το ΜέΡΑ25 που παλεύει μαζί τους, όπως εξέφρασε άλλωστε και ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος ο Γιάνης Βαρουφάκης από την Καλαμαριά, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.