Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΦΩΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ

Την πώληση του Φώτη Ψεύτη στη Μίλαν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης - Η ιταλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πώληση του Φώτη Ψεύτη στη Μίλαν, η οποία με τη σειρά της ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. «Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Τρίπολης.

Δήλωση για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Μποροβήλος:

«Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ