Skip to main content

Συζήτησε για τα τοπικά προβλήματα της Νικόπολης ο Γιώργος Λίλτσης

Ο επικεφαλής και στελέχη της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» συζήτησαν με τους δημότες για πολλά τοπικά προβλήματα.

Συζήτηση με τους πολίτες της Νικόπολης για τα τοπικά προβλήματα είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Ο κ. Λίλτσης και στελέχη της παράταξης συζήτησαν με τους δημότες για την αύξηση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, την έλλειψη καθαριότητας, τους κακομπαλωμένους, όπως τους χαρακτήρισε, δρόμους, τις «τριτοκοσμικές» εικόνες, την απουσία ATM, τις λίμνες που σχηματίζονται με τις πρώτες στάλες της βροχής, το κακό αποχετευτικό δίκτυο και τα μπαζωμένα ρέματα.

«Η Νικόπολη έχει δεκάδες προβλήματα. Με κάθε ευκαιρία τα υποδεικνύουμε στη διοίκηση η οποία ωστόσο αδιαφορεί. Μέσα από τη θεσμική μου ιδιότητα θα προσπαθώ να βρίσκω λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση γιατί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι απόντες από το... δήμο μας» επισήμανε ο κ. Λίλτσης.

Μάλιστα, ο κ. Λίλτσης χαρακτήρισε δίκαιο τον αγώνα που δόθηκε, προκειμένου να μεταφερθεί η έδρα της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη και ζήτησε από τους κατοίκους να εγγραφούν στους επίσημους καταλόγους του δήμου και να μεταφέρουν τα δικαιώματά τους, καθώς, όπως σημείωσε, ενώ στην περιοχή κατοικούν πολλοί πολίτες, αυτοί δεν εμφανίζονται με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει η περιοχή τους πόρους που στην πραγματικότητα της αντιστοιχούν από την τακτική χρηματοδότηση.

«Σας θέλουμε δίπλα μας. Να μας αναφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να προτείνουμε από κοινού λύσεις και να συμπεριλάβουμε τις προτάσεις σας στο πρόγραμμα με το οποίο θα διοικήσουμε το δήμο Παύλου Μελά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λίλτσης ενώ χαρακτήρισε τον διάλογο με τους πολίτες «χρήσιμο και ουσιαστικό».



«Η διαβούλευση με την κοινωνία θα είναι διαρκής προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην μετατροπή του δήμου σε μια περιοχή «κόσμημα» της δυτικής Θεσσαλονίκης, έναν δήμο σύγχρονο και ευρωπαϊκό», κατέληξε.

Σημειώνεται πως η χθεσινή συνάντηση ήταν η δεύτερη που πραγματοποιεί η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ» με τους δημότες Παύλου Μελά. Είχε προηγηθεί ανάλογη εκδήλωση στην Ευκαρπία.