Skip to main content

Στη ρεβάνς του Φαλήρου θα κριθεί η πρόκριση για ΟΣΦΠ και Λαμία (video)

Οι δύο ομάδες τελείωσαν την πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου στη στερεοελλαδίτικη πόλη με λευκή ισοπαλία.

Με λευκή ισοπαλία τελείωσε η αναμέτρηση Λαμία-Ολυμπιακός στο ΔΑΚ της στερεοελλαδίτικης πόλη για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον, η πρόκριση στους «4» του θεσμού θα κριθεί στη ρεβάνς των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Φθιωτοί ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο ενώ ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος σταμάτησε τις προσπάθειες των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Η καλύτερη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 38' όταν ο Ραντζέλοβιτς εξαπέλυσε δυνατό σουτ με το αριστερό με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει ενώ αντίστοιχα στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49', ο Καμαρά εξαπέλυσε δυνατό μακρινό σουτ με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει με υπερένταση ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ραντζέλοβιτς, από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.