Skip to main content

Στη Ρόδο θα διεξαχθεί το Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουνς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ηρακλής και Παναθηναϊκός με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 20 και 21 Απριλίου

Τη διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ στη Ρόδο αποφάσισε οριστικά η ΕΟΠΕ.

Σημειώνεται πως το τουρνουά θα λάβει χώρα στο στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, το οποίο είναι χωρητικότητας 1.242 θεατών και ο στόχος των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας έχει να κάνει με την αποτροπή κάθε πιθανότητας έντασης μεταξύ των οπαδών των τεσσάρων ομάδων, που συμμετέχουν (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής), εξ ου και η επιλογή του σμαραγδένιου νησιού ως έδρας διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το Final 4 θα διεξαχθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου με την επιλογή αυτή, αντί για σαββατοκύριακο, να γίνεται από την ΕΡΤ, η οποία θα αποφασίσει και τη σειρά των ημιτελικών αγώνων, όπως και τις ώρες διεξαγωγής τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στη Ρόδο. Η διοργάνωση θα γίνει το διήμερο 20-21 Απριλίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 και του Παναθηναϊκού. Η σειρά και οι ώρες των ημιτελικών θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός».