Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ο Τσίπρας - Ομιλία στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη

Έως σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν, εκτός από τη βραδινή ομιλία στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, ο κ. Τσίπρας θα έχει και άλλο πρόγραμμα.

Η πρώτη εξόρμηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά την προγραμματική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έγινε στις 2, 3 και 4 Ιουλίου στην Αθήνα, θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να έρθει στην πόλη την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουλίου προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση η οποία θα γίνει στις 8 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο Νεάπολης, στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη. «Ήταν ένα αίτημα το οποίο είχαμε υποβάλει από καιρό ως Νομαρχιακή Επιτροπή προς τον πρόεδρο του κόμματος και τώρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προγραμματικής συνδιάσκεψης ο πρόεδρος αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει στην Voria.gr ο συντονιστής της Ν.Ε. Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Επισημαίνει, παράλληλα, πως το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Αλέξη Τσίπρα για τη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό, έχει καταδειχθεί με κάθε τρόπο, από την ίδρυση του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη, αλλά και το εν γένει έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλονίκη.

Έως σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν, εκτός από τη βραδινή ομιλία στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη ο κ. Τσίπρας θα έχει και άλλο πρόγραμμα, με τυχόν συναντήσεις και επισκέψεις. «Όλα αυτά θα αποσαφηνιστούν τις επόμενες μία, δύο ημέρες», αναφέρει ο κ. Αμπατζάς. Σημειώνει, δε, πως οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν από σήμερα κινητοποιήσεις ώστε να προσκαλέσουν τον κόσμο να προσέλθει στην ομιλία της προσεχούς Δευτέρας. «Είτε μέσω διαδικτύου, είτε και με τους παραδοσιακούς τρόπους, αφίσες, πανό κ.λπ., θα κινητοποιήσουμε τον κόσμο ενόψει αυτής της κεντρικής εκδήλωσης», σημειώνει ο συντονιστής της Ν.Ε.

Παράλληλα, όπως αναφέρει αρμόδια πηγή, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του θεωρείται βέβαιο πως, πέρα από τις γενικές πολιτικές αναφορές και την κριτική του προς την κυβέρνηση, θα μιλήσει και για τα μείζονα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, κάνοντας φυσικά αναφορά στο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προβαίνοντας και σε συγκρίσεις σχετικά με το έργο της σημερινής κυβέρνησης.