Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο υφυπουργός Μεταφορών – Σύσκεψη στον ΟΑΣΘ

Στη σύσκεψη αναμένεται να εξεταστεί η πορεία του συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ΟΑΣΘ.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος θα συνοδεύεται και από τον νέο γενικό γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά.

Ο υφυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΑΣΘ όπου, στις 11.30 το πρωί, πρόκειται να γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή της διοίκησης του Οργανισμού καθώς και της ηγεσίας του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr στη σύσκεψη θα εξεταστεί η πορεία του συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ΟΑΣΘ όσον αφορά τον αριθμό των διαθέσιμων λεωφορείων, ενόψει και του επικείμενου ανοίγματος και άλλων δραστηριοτήτων, γεγονός που αναμένεται να αυξήσει την επιβατική κίνηση.

Θα εξεταστούν επίσης και ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, σε σχέση με την πανδημία, καθώς και με την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια ο υφυπουργός, μαζί με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, πρόκειται να επισκεφθούν και άλλες περιοχές, μεταξύ των οποίων και τη δυτική Μακεδονία.