Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να πείσουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναλάβει την Εθνική ομάδα της πατρίδας του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη θέση στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, μετά την άρνηση του Γκεόργκε Χάτζι να δεχθεί το τετραετές συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Οι Ρουμάνοι τον θέλουν τόσο πολύ σε σημείο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, και ο τεχνικός της διευθυντής, Μιχάι Στοϊτσίτα, να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για να διερευνήσουν τις προθέσεις του Λουτσέσκου για το πόστο του προπονητή στην Εθνική Ρουμανίας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο συμβόλαιο που τον κρατά στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 έχει μπει ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "playsport.ro", οι Μπουρλεάνου και Στοϊτσίτα ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και είχαν ένα γεύμα εργασίας με τον Λουτσέσκου, από το οποίο μάλιστα διέρρευσε και σχετική φωτογραφία. Από ό,τι φαίνεται τα πράγματα στο συγκεκριμένο γεύμα δεν πήγαν και τόσο καλά για τους ανθρώπους της ρουμανικής Ομοσπονδίας καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη λίστα συνεχίζει να υπάρχει και ο Έντι Ιορντανέσκου "που σε αντίθεση με τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν έχει δέσμευση με κάποια ομάδα".

Σύμφωνα με το Sport24.gr, όπως και να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ήδη έχει περάσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και το Ιούνιο του 2011, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Δικέφαλο και στους στόχους της ομάδας. Γι' αυτόν τον λόγο και οι δύο πλευρές δεν μπήκαν καν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ