Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του υπουργείου «Αντώνης Τρίτσης».

Ειδική εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την παρουσίαση του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», στις Περιφερειακές και Δημοτικές Αυτοδιοικήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", ΔΕΘ-Helexpo) την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ και τις Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αφορά στην κατασκευή έργων στους τομείς των υποδομών, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και στην προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023, είναι εξασφαλισμένη από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ από την υλοποίησή του προβλέπεται να δημιουργηθούν 40.000 νέες θέσεις εργασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ