Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη για το Money Show ο Αντώνης Σαμαράς;

Από την πορεία του χεριού του θα κριθεί αν θα έρθει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη και στο Money Show είναι πιθανό να βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς είχε προγραμματίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στο Money Show, προτού έχει το ατύχημα με το χέρι του. Μάλιστα, είχε συνεννοηθεί με το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ώστε να παραστεί στο μεγαλύτερο πολυσυνέδριο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ωστόσο, το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανατράπηκε μετά το ατύχημα που είχε και τον τραυματισμό στο χέρι του, με αποτέλεσμα να εξεταστεί πλέον την τελευταία στιγμή η παρουσία του ή όχι στην έναρξη του πολυσυνεδρίου, του οποίου βασικός συνδιοργανωτής είναι και φέτος το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να έχει δεμένο σε νάρθηκα το χέρι του, χωρίς αυτό να τον έχει εμποδίσει στις υποχρεώσεις του στην Αθήνα, όμως δεν είναι το ίδιο για μια μετακίνηση και μάλιστα… αστραπή στη Θεσσαλονίκη.

Επίσημη ενημέρωση για την ενδεχόμενη επίσκεψή του στην έναρξη του Money Show 2015 θα υπάρξει το αργότερο αύριο.