Skip to main content

Σταϊκούρας-Βεσυρόπουλος στη Θεσσαλονίκη για τους τραυματίες εφοριακούς

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκείται να επισκεφθεί το νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των εφοριακών.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθούν σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους θα επισκεφθούν το νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι οι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης μετά την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν ενώ βρίσκονταν στην εργασία τους.

Η συγκεκριμένη επίθεση έχει λάβει μάλιστα και πολιτικές προεκτάσεις, αφού οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εφοριακών με στάση εργασίας που πραγματοποίησαν σήμερα ζήτησαν από την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να λάβει πρωτοβουλίες για να προστατεύεται η σωματική τους ακεραιότητα ενώ βρίσκονται στην εργασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στην Κοζάνη βρέθηκε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, που μέχρι τότε νοσηλεύονταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, πριν διακομισθούν στη Θεσσαλονίκη.