Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη η «Φυσικό Αέριο» με επόμενο σταθμό τη Λάρισα

Ανάπτυξη πανελλαδικά στο φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια, για την εταιρεία που ως πέρυσι βρισκόταν εντός Αττικής.

Σε είσοδο στην αγορά της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια της Θεσσαλίας προχωρά η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας», η οποία έρχεται να διεκδικήσει μερίδια τόσο στην αγορά φυσικού αερίου, όσο και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος.

Η «Φυσικό Αέριο», όπως είπε στη Voria.gr η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας κ. Ελένη Ράπτη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου κάνει τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματός της στη Θεσσαλονίκη, που ήδη λειτουργεί από τις αρχές Αυγούστου στο 38Α της Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ εντός του φθινοπώρου, πιθανώς στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα ανοίξει κατάστημα και στη Λάρισα.

Τα σχέδια επέκτασής της Φυσικό Αέριο -που αναμένεται να περάσει ιδιοκτησιακά, στο 100%, στη ΔΕΠΑ- προωθούνται και μέσα από την αποκλειστική συνεργασία με τη Vodafone και το δίκτυο καταστημάτων που τηλεπικοινωνιακού παρόχου.

«Από το 2018, προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα, η "Φυσικό Αέριο", επιχείρησε ταυτόχρονα την πανελλαδική της επέκταση και την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Βεβαίως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά η "Φυσικό Αέριο", που έχει ιστορία 160 χρόνων στην Αττική, από την εποχή του Φωταερίου, διατηρεί το χαρτοφυλάκιο των οικιακών και εταιρικών της πελατών, ενώ έχει και 11.000 νέους πελάτες - καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, από τους οποίους σχεδόν το 40% έγιναν και χρήστες αερίου», είπε η κ. Ράπτη.

«Με στοιχεία τέλους 2017, οι πελάτες οικιακοί καταναλωτές, της "Φυσικό Αέριο", εννοείται μόνο στην Αττική, ήταν 370.000, άλλες 8.000 ήταν οι επαγγελματίες και περί τις 200 οι μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Από την αρχή του 2018 η εταιρεία πέτυχε αύξηση 10% στις συνδέσεις πελατών φυσικού αερίου παρότι ο ανταγωνισμός, πανελλαδικά, είναι ισχυρός. Στη διευρυμένη αγορά, η της "Φυσικό Αέριο" απαντά στον ανταγωνισμό με την παροχή σειράς υπηρεσιών στους πελάτες της και, βεβαίως, ανταγωνιστικών τιμών», είπε η κ. Ράπτη και εξήγησε:

«Υπάρχει η ειδική έκπτωση για τους πελάτες μας σε φυσκό αέριο και ηλεκτρικό, το energy double play, αλλά υπάρχουν και πολλά πρόσθετα οφέλη και εξυπηρετήσεις, όπως η 24ωρη τεχνική κάλυψη για κατοικίες και επιχειρήσεις, για οποιαδήποτε τεχνική ανάγκη. Επίσης, σε συνεργασία με την Ιnteramerican παρέχουμε στους πελάτες μας δωρεάν ασφάλιση χώρων- εγκαταστάσεων έως 3.000 ευρώ, ενώ με το Alpha Bonus της Alpha Bank, έχουν τετραπλάσια ανταμοιβή σε πόντους για κάθε ευρώ που δαπανούν.

» Επιδιώκουμε οι πελάτες μας να είναι ξέγνοιαστοι, γιατί με τη "Φυσικό Αέριο" έχουν ένα πάροχο ενέργειας που τους προσφέρει τις υπηρεσίες και εξυπηρετήσεις που χρειάζονται, μέσα από ανταγωνιστικά τιμολόγια».