Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη - Θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος για την πόλη

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα και έως την Παρασκευή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μαζί με βουλευτές της περιοχής και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Καστανίδης.

Από τις αρχές του καλοκαιριού - όταν και το επέτρεψαν οι υγειονομικές συνθήκες - η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έχει πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες ανά την Ελλάδα. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιηθεί οι λεγόμενες «ψηφιακές περιοδείες», στις οποίες η Φώφη Γεννηματά ανανέωσε και ενδυνάμωσε τη σχέση της με παλιά στελέχη αλλά και με τη νεολαία σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το protothema.gr, θεωρείται κομβικής σημασίας πόλη για τις εσωκομματικές διαδικασίες του φθινοπώρου. Η Φώφη Γεννηματά, στο ταξίδι της θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος της για την αναβάθμιση της πόλης και επιπλέον θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο».

Επιπλέον, όπως σημειώνει το protothema.gr, θα έρθει σε επαφή με συνδικαλιστές διάφορων εργατικών κλάδων ώστε να συζητήσει μαζί τους το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο το κόμμα της κεντροαριστεράς έχει αντιταχθεί.

Η κ. Γεννηματά, θα συναντηθεί και με μέλη της νεολαίας της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει και τον ημιτελικό του EURO μαζί με τα στελέχη της «Νέας Γενιάς».

Την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται η κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο λιμάνι με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστής».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ