Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips» με τον Ραβνιωτόπουλο

Η παράσταση «30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips» με τον δημοφιλή κωμικό Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο στο θέατρο Αμαλία στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Ο δημοφιλής κωμικός Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος κλείνει φέτος 30 χρόνια στον κλάδο του stand up comedy και το γιορτάζει με μία δίωρη παράσταση με τίτλο «30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips».

Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν από όλους όπως η Αράχωβα και το περίφημο: «τι έχεις αγάπη μου; τίποτα».

Από την παράσταση δεν θα λείψουν και οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ αναδεικνύει ο γνωστός κωμικός.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Αμαλία (τηλέφωνο κρατήσεων 2310-842509) στις 18 και 19 Οκτωβρίου και ώρα 21.00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της παράστασης (ημέρα παράστασης και 8 ευρώ για συλλόγους ή μέσω πλατφόρμας: www.ticketplus.gr και www.goldmall.gr (30 χρόνια κωμωδία + tips)

Στο τέλος της παράστασης, ο Κωνσταντίνος, θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα.